06 41731672 info@previdu.nl

Informatie voor deelnemers

Een optimale vitaliteit

De multidisciplinaire aanpak van previdu geeft inzicht in gedragspatronen – zowel fysiek als mentaal – die bijdragen aan wat goed gaat en wat minder goed. De centrale vraag is: hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw vitaliteit optimaal blijft? Daarvoor doorloop je een traject dat bestaat uit een vragenlijst, een dag op de locatie van previdu, een rapportage en nazorg. Verwacht geen complete fysieke checkup; een previdu-traject is vooral een gezamenlijke zoektocht naar wat jou sterk(er) maakt.

‘Ik voel me als het ware een beetje gereset’

Het previdu-traject

Het complete traject duurt ongeveer twee weken en bestaat uit verschillende stappen.

  1. Je meldt je aan via je eigen organisatie of de site.
  2. In overleg met de opdrachtgever stellen we een datum vast. Klik hier voor de data van de open inschrijving.
  3. previdu stuurt je ruim van te voren een door jou in te vullen (biografische en medische) vragenlijst.
  4. Gedurende de previdu-dag kijken we samen naar jouw fysieke en mentale functioneren, o.a. aan de hand van de informatie in de vragenlijst.
  5. Je ontvangt deze bevindingen in de vorm van een schriftelijk verslag.
  6. Enige tijd na afloop heb je een gesprek met de coördinator (psycholoog/coach) over de bevindingen.

‘Liefdevolle voeding voor geest, lijf en hart’

Het verslag

In het verslag ontvang je feedback op jouw gedragspatronen: bijvoorbeeld dat het zaak is om je bewuster te worden van je grenzen en deze te leren respecteren, bijvoorbeeld door meer tijd te nemen voor reflectie of pauzes. Ook krijg je feedback op fysieke patronen: denk aan je eetgewoonten of misschien een mogelijk vitaminetekort. Tot slot formuleren we één of meer adviezen. Dat kan variëren van doorverwijzen naar een andere zorgverlener (een therapeut of coach) of suggesties om te zorgen voor meer balans tussen stress en ontspanning.

Meer informatie

Als je meer wilt weten over previdu kun je een flyer downloaden. Liever direct contact? Hier vind je alle contactinformatie. We beantwoorden jouw vragen graag.

Meer weten?

Neem contact op.

Share This